شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

رویترز: پیشرفت در مذاکرات باکو و ایروان با پادرمیانی آمریکا بعید است

در حالیکه مذاکرات وزرای خارجه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان روز دوشنبه در شهر «واشنگتن» در آمریکا شروع شده است، منابع خبری از احتمال پایین پیشرفت در این دور از مذاکرات خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری «رویترز» در این باره نوشت، انتظار نمی‌رود که مذاکرات در واشنگتن به پیشرفتی منجر شود.

بر اساس این گزارش، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در ابتدا با هیات‌های هر دو کشور به طور جداگانه ملاقات کرد. وزیرامور خارجه ارمنستان پس از دیدار با همتای آمریکایی خود گفت که روابط جمهوری آذربایجان و ارمنستان مورد بحث قرار گرفته و آنها در مورد وضعیت انسانی در نتیجه محاصره غیر قانونی مسیر «لاچین» توسط جمهوری آذربایجان گفت‌وگو کردند.

«کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه نیز هفته گذشته از باکو و ایروان بازدید کرد. وی در دیدار با «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان خواستار آزادسازی مسیر لاچین شد. آمریکا نیز گفته بود که از ایجاد ایست بازرسی توسط جمهوری آذربایجان عمیقا نگران است.

چندی قبل، «باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا جمهوری آذربایجان را تهدید به قطع کمک‌های امنیتی کرد(جزئیات بیشتر).

کاخ کرملین نیز هفته گذشته از گفتگوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان خبر داد.کرملین اعلام کرد که تحولات در منطقه قره‌باغ کوهستانی، با تاکید بر حل عملی مشکلات برای تضمین ثبات و امنیت در منطقه، مورد بحث قرار گرفت.

پوتین و پاشینیان ضمن اشاره به وخیم‌تر شدن اوضاع فعلی در گذرگاه لاچین، بر اهمیت رعایت دقیق مجموعه‌ای از توافقات اساسی بین سران روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکید کردند.

در تازه ترین تحول،رسانه‌های ارمنستانی از ملاقات فرمانده نیروهای حافطظ صلح روسیه در منطقه با مقامات ارمنستانی خبر دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر